Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Βολές» του Αταμάν στον διάδοχό του στην Αναντολού Εφές για το φιλί στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Παναθηναϊκός: «Βολές» του Αταμάν  στον διάδοχό του στην Αναντολού Εφές για το φιλί στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην Τουρκία για το σημερινό (17/10, 20:15, LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός στη Euroleague και σχολίασε τον διάδοχό του στην Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν.

Ο Αταμάν ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τον Τζαν και δεν απέφυγε να ρίξει τις… βολές του στον συμπατριώτη του προπονητή της Ανατολού Εφές. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού απάντησε τόσο για ένα video που τον δείχνει σε τάιμ άουτ να λέει σε παίκτη του «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;», αλλά και για το γεγονός ότι φίλησε το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο περιθώριο αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές “συλλαμβανόμαστε” να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ’ εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης».

Για το φιλί στο χέρι του Ομπράντοβιτς: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απόλα υπάρχει ανταγωνισμός».  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις