Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βόλος: “Πράσινος” περίπατος πριν τα πλέι οφ!

Παναθηναϊκός – Βόλος: “Πράσινος” περίπατος πριν τα πλέι οφ!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έδειξε έτοιμος για τα πλέι οφ της Superleague “διαλύοντας” τον Βόλο με 4-1 στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκε βελτιωμένη μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, που έφεραν και τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πλέον ως στόχο το καλύτερο δυνατό… πλασάρισμα στην βαθμολογία, στο πλαίσιο και των προσπαθειών που γίνονται για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς και με τον Μπουζούκη να έχει δύο ασίστ (μία άμεση και μία… έμμεση) σε Νάγκι και Μακέντα, προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 3′ ο νεαρός μέσος του Τριφυλλιού έκανε την κάθετη στον Νατζ, ο οποίος νίκησε τον Γκαραβέλη από αριστερά και πέτυχε το πρώτο γκολ του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ώστε να βρουν ένα δεύτερο γκολ, αλλά αυτό ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μακέντα να σκοράρει μετά από κόρνερ και μια πρώτη κεφαλιά του Σένκεφελντ.
 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος μείωσε το σκορ, με τον Ζοάο να “κλέβει” την μπάλα από τον Γιόχανσον και τον Γέντρισεκ να “εκτελεί” τον Ξενόπουλο με τρομερό σουτ για το 2-1.

Οι “πράσινοι” δεν πτοήθηκαν όμως και βρήκαν δύο ακόμη γκολ στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 68′ ο Μακέντα πέτυχε και δεύτερο γκολ, σουτάροντας κάτω από τα πόδια του Γκαραβέλη, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76′.

Ο Χατζηγιοβάνης βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και αφού τον πέρασε, έκανε εύκολα το 4-1 για τον Παναθηναϊκό.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τέλους, αφού ο διαιτητής ακύρωσε στο 89′ και το γκολ του Τόρες για τους Βολιώτες, μετά από υπόδειξη του επόπτη για οφσάιντ στη φάση.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46’ Νούνες), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Κουρμπέλης (77’ Μπεκ), Νάγκι (77’ Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ, Λύρατζης (46’ Μπαλογιάννης), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Ζοάο (60’ Τόρες), Γέντρισεκ (75’ Κάσες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις