Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χαμός στην προπόνηση – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σέχου και Κουζνιέτοφ

Παναθηναϊκός: Χαμός στην προπόνηση – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σέχου και Κουζνιέτοφ
ΦΩΤΟ Intime

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη σημερινή (20/1) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού», Χρίστο Σέχου και ο βοηθός του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτοφ παραλίγο να παίξουν… ξύλο μετά από παρεξήγηση σε μία άσκηση, με τους ψυχραιμότερους να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής (Τετάρτη 20/01) προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στο βοηθό προπονητή του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, και στον Χρίστο Σέχου.

Προς το φινάλε του προγράμματος κι ενώ ο Ρώσος συνεργάτης του Μπόλονι δούλευε σε ξεχωριστό γκρουπ με τους επιθετικούς, έκανε μια παρατήρηση προς τον 20χρονο επιθετικό, για το πως πρέπει να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, με τον τελευταίο να φαίνεται πως ενοχλήθηκε.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Κουζνιέτσοφ έκανε νεύμα προς τον Σέχου πως θέλει να του μιλήσει, όμως ο τελευταίος που είχε πάρει κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια, έκανε μία κίνηση με το χέρι του δείχνοντας πως δεν ήθελε να του μιλήσει. Αυτό εκνεύρισε τον Ρώσο ο οποίος πήγε με πολύ έντονο τρόπο κι έσπρωξε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος παραπάτησε και λίγο έλειψε να πέσει κάτω.

Τα αίματα… άναψαν και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν «γαλλικά», με τους υπόλοιπους να παρεμβαίνουν και να τραβούν μακριά τον ένα από τον άλλο, για να μην εκτραχυνθεί κι άλλο η κατάσταση. Ο Σέχου ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το περιστατικό κι έπειτα από λίγο «ξέσπασε» με κλωτσιά σε ένα ψυγείο μέσα στα αποδυτήρια και αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον Πιέρ Ντρεοσί.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις