Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Χαραλαμπίδης: «Δεν διαβάσαμε σωστά το ματς»

Παναθηναϊκός – Χαραλαμπίδης: «Δεν διαβάσαμε σωστά το ματς»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε κατά κράτος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Χαραλαμπίδης υποστήριξε ότι οι “πράσινοι” δεν διάβασαν σωστά το ματς.

Με τον Γιώργο Βόβορα να αποτελεί παρελθόν, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται πλέον ένα Restart για να μην πάει χαμένη η χρονιά.

Οι δηλώσεις Χαραλαμπίδη

«Πρώτα απ’όλα θέλω να συγχαρώ την Ζενίτ. Άξιζαν τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα, έθεσαν το δικό τους τέμπο στο ματς και ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Η Ζενίτ έχει ποιότητα και είναι η κορυφαία άμυνα της λίγκας. Δυσκολευτήκαμε πολύ, δεν διαβάσαμε το ματς όπως έπρεπε και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Τους εύχομαι τα καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός τεχνικός των «πράσινων», προτού προσθέσει:

«Έχουμε δείξει σε πολλά ματς ότι δεν είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να μπούμε σωστά στο παρκέ. Το κίνητρο δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Πρέπει να υπάρχει μέσα μας, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το βρίσκουμε για να λειτουργούμε. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε ένα restart για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, εκεί που μπορούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις