Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Χαστούκι που θα μας ξυπνήσει» δήλωσε ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: «Χαστούκι που θα μας ξυπνήσει» δήλωσε ο Βιγιαφάνιες
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Λόύκας Βιγιαφάνιες έκανε λόγο για “χαστούκι” της ομάδας του.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του θα… ξυπνήσει από αυτό και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι δηλώσεις του Βιγιαφάνιες

«Πιστεύω ότι στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ πιέσαμε και παίξαμε καλά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν το έκανε η ομάδα συνολικά με αποτέλεσμα να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Το χάσμα ανάμεσα στις γραμμές. Όταν πιέζεις πρέπει να πιέζει όλη μαζί η ομάδα.»

Για το γνώριμο γήπεδο: “Είναι ένας αγωνιστικός χώρος που τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Όντως έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές εδώ όταν ήμουνα παίκτης στο Αγρίνιο. Γνωρίζω τον κόσμο του Αγρινίου, γνωρίζω το γήπεδο, γνωρίζω την πόλη. Και θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι οποτεδήποτε έρχομαι στο Αγρίνιο με υποδέχονται πάρα πολύ όμορφα. Πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στο Αγρίνιο και είναι όμορφο όταν μπορώ να επιστρέφω για να βλέπω τους ανθρώπους αυτούς και το γήπεδο. 

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός την ανατροπή: “Κοιτάξτε υπάρχουν  δύο δρόμοι. Υπάρχουν χαστούκια που καθηλώνουν και άλλα που θα σε ξυπνήσουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει, θα μας δώσει περισσότερη όρεξη  ενόψει της ρεβάνς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις