Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Μακέντα – Ο χρόνος απουσίας του

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Μακέντα – Ο χρόνος απουσίας του
ΦΩΤΟ Intime

Σε επέμβαση στον αστράγαλο ο Φεντερίκο Μακέντα την Τετάρτη (16/2) στην Ιταλία και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για 2-2,5 μήνες.

Χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός για περίπου 2-2,5 μήνες. Ο Ιταλός επιθετικός υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον αστράγαλο επί ιταλικού εδάφους, όπως είχε προγραμματιστεί και αναμένεται ξανά στην Αθήνα σε περίπου δύο εβδομάδες για να ξεκινήσει αποκατάσταση, αλλά δύσκολα θα προλάβει να παίξει σε άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο 30χρονος επιθετικός των «πρασίνων» έστειλε μάλιστα το πρώτο μήνυμα, που συνόδευσε και με σχετική φωογραφία από το νοσοκομείο.

«Ήταν 8 δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μακέντα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDERICO MACHEDA ⚔️ (@federicomachedaofficial)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις