Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γεβντάι, Αράο, Τσέριν και Αϊτόρ με Πανσερραϊκό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γεβντάι, Αράο, Τσέριν και Αϊτόρ με Πανσερραϊκό

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (11/2) για την 22η αγωνιστική της Super League. 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Σ’ αυτήν επιστρέφουν οι Βαγιαννίδης, Σπόραρ και Βέρμπιτς, ωστόσο μένουν εκτός αρκετοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε αρκετούς βασικούς παίκτες, θέλοντας να δώσει ανάσες στην ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο, Άνταμ Τσέριν και Αϊτόρ, μαζί φυσικά με τους τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φώτη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ.Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και ανάπτυξη παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα για την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις