Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λοτζέσκι με Ζαλγκίρις!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λοτζέσκι με Ζαλγκίρις!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (25/1, 21:15) τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Εκτός από τον αγώνα με τους Λιθουανούς θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί σ’ ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ ούτε στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Την είδηση, μάλιστα, την αποκάλυψε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Για την απουσία του Γιανκούνας και τη νέα απουσία του Λοτζέσκι: “Η Ζαλγκίρις έχει και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Πάνγκος που δεν παίζει στην ίδια θέση, υπάρχει ο Γουάιτ που παίζει πολύ καλά, ενώ και ο Ουλανόβας μπορεί να παίξει στις θέσεις 3-4. Έχουν σωματικά δυνατούς παίκτες και θα είναι δύσκολο ματς. Εμείς δεν έχουμε τον Λοτζέσκι και πρέπει να κοιτάξουμε και να ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο”.

Για το στυλ παιχνιδιού της Ζαλγκίρις: “Σύμφωνα με πολλές γνώμες και οι δύο ομάδες παίζουν πάνω από τα όριά τους. Η Ζάλγκιρις παίζει πολύ επιθετικά αλλά και πολύ καλά. Είναι Ομάδα με κεφαλαία γράμματα σε επίθεση και άμυνα, ακολουθούν το πλάνο τους και έχουν αυτοπεποίθηση όταν παίζουν με μεγάλα ονόματα. Ξέρουμε ότι αύριο πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα στην επίθεση να έχουμε γρήγορες αποφάσεις στην πάσα και το σουτ”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος: “Δεν είμαστε εκτός φόρμας, αλλά παίζουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Όταν ένας προπονητής λέει ότι το πρόγραμμα είναι απίστευτο, τότε είναι όντως απίστευτο και πρέπει να να καταβάλλουμε απίστευτη προσπάθεια. Όταν χάνεις είναι δύσκολο να παίξεις ξανά, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα κρίσιμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις