Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς ψηφοδέλτιο ο Ερασιτέχνης! Αναβολή και οργανωμένοι με συνθήματα

Παναθηναϊκός: Χωρίς ψηφοδέλτιο ο Ερασιτέχνης! Αναβολή και οργανωμένοι με συνθήματα
Intime.gr

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέας διοίκησης, καθώς δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία.

Αναβλήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Την απερχόμενη διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος διαπίστωσε έλλειψη απαρτίας και διέκοψε για την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Το “παρών” έδωσαν επίσης εκατοντάδες μέλη του Α.Ο. και οργανωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού”, που -με την ολοκλήρωση της διαδικασίας- φώναξαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη θέση του «Απόστολος Νικολαΐδης», εκφράζοντας την αντίθεση τους για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη Διπλή Ανάπλαση.

Να αναφέρουμε ότι δεν υπήρξε ψηφοδέλτιο ή κάποιο σχήμα που να εκφράσει επιθυμία να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Θυμίζουμε ότι πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να απεμπλακεί από τον Ερασιτέχνη.

Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι την επαναληπτική Γενική Συνέλευση είναι πολύ κρίσιμες. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει υποψηφιότητα ή ένα πρόσωπο που θα βγει μπροστά για να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη -και παρέλθει και η προθεσμία των 20 ημερών που θα δοθεί προς ενδιαφερόμενα μέλη για να συγκροτήσουν διοίκηση- ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα προχωρήσει στην διαδικασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, λόγω μη απαρτίας σήμερα 29 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα το κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου “Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός – Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις