Αθλητικά

Παναθηναϊκός: “Χρυσώνει” τον Μπεργκ! Έτοιμος να υπογράψει ο Σουηδός

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάρκους Μπεργκ, έχοντας καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στην πλευρά του Σουηδού σέντερ φορ. Εξελίξεις από βδομάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα βρεθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα και εκτιμάται ότι τότε θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπεργκ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2019.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”, το “τριφύλλι” προσφέρει απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους (για 50% και πάλι) για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Αυτό σημαίνει πως ο Σουηδός επιθετικός θα πάρει 3,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα