Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε
Intime.gr

Η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (3/5, 14:00) το Διοικητικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Ανοίγει διάπλατα ο… δρόμος για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση της ΕΟΕ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Η ΕΟΕ αποφάσισε να αποσύρει τα ασφαλιστικά, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος από την κυβέρνηση, ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα της στέγασης της Ξιφασκίας που είναι το άθλημα που πλήττεται περισσότερο από την παραχώρηση των προπονητηρίων.

Καπράλος: «Υπέρ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό η ΕΟΕ, πήραμε τις διαβεβαιώσεις που θέλαμε»

Ο κ. Καπράλος, μαζί με τα μέλη της ΕΟΕ Ισίδωρο Κούβελο, Θανάση Βασιλειάδη και Γιώργο Αλικάκο πήγαν στο δικαστήριο για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και μετά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, αποφάσισαν την απόσυρση της αίτησης, καθώς η ΕΟΕ όπως έχει δηλώσει κατηγορηματικά, είναι υπέρ της παραχώρησης του κλειστού γηπέδου στον Παναθηναϊκό αρκεί να μην «ξεσπιτωθούν» τα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (02.05) υπήρξε σφοδρή αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναβολή του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, έπειτα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΟΕ για να μην παραχωρηθεί το μπασκετικό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους πράσινους.

Η διοίκηση του σταδίου θα συνεδριάσει σήμερα στις 14:00 και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η “παράδοση” του ΟΑΚΑ στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα επόμενα 49 χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις