Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας: Για το πρώτο του σερί νικών στη Euroleague

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας: Για το πρώτο του σερί νικών στη Euroleague
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζάλγκιρις Κάουνας (21:15, Newsit.gr, Novasports Prime) για την 8η αγωνιστική της Euroleague και θέλει -μέσα στο ΟΑΚΑ- να ζευγαρώσει νίκες στη διοργάνωση για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας, με στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Euroleague, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο 3-4 και -έχοντας φτιάξει την ψυχολογία του- έχει μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς, τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι στην έδρα του και μάλιστα με «βατούς» αντιπάλους.

Για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ με τη Βίρτους Μπολόνια (17/11) και τη Βαλένθια (23/11). Απ’ την άλλη, η Ζαλγκίρις μετράει δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και είδε το ρεκόρ της στη Euroleague να υποχωρεί στο 3-4.

Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι θα μείνουν για μερικούς μήνες εκτός. Για τους Λιθουανούς, αμφίβολος για απόψε δίνεται ο Ντίμσα.

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague:

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν (21:00, Novasports Start)

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις Κάουνας (21:15, Novasports Prime)

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 4)

Μπάγερν Μονάχου – Παρτίζαν (21:30, Novasports 5)

Τα χθεσινά (14/11) αποτελέσματα

Μονακό – Αναντολού Εφές 82-89

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 74-79

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο 86-79

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 73-76

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 87-56

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις