Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: “Ιστορική σφαλιάρα” στους Θεσσαλονικείς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε και στη Νέα Σμύρνη την κακή περίοδο που διανύει, γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο για τη 10η αγωνιστική της Superleague. Μετά την Καραμπάγκ, ήταν η σειρά του “Ιστορικού” να νικήσει τους Θεσσαλονικείς, χάρη σε γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14΄. 

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” γνώρισε τη δεύτερη ήττα στην εφετινή διοργάνωση, έμεινε στους 11 βαθμούς και ο στόχος του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο. Αντίθετα, οι “κυανέρυθροι” έφτασαν τους 13 βαθμούς κι έπιασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη θέση.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυνηγώντας το γρήγορο γκολ. Στο 9′ ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε μία ανάσα από το να παραβιάσει την εστία του ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάτος τον πρόλαβε με εξαιρετική προβολή. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να σταματήσουν, όμως, τον επιθετικό του Πανιωνίου και στο 14′. Ο Μπεν γύρισε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Ανσαριφάρντ από κοντά “εκτέλεσε” τον Γλύκο, κάνοντας το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Ο ίδιος παίκτης έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 18′, με την κεφαλιά που έκανε να περνάει λίγο άουτ. Από το 20′ και μετά, ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 28′, μάλιστα, είχε και δόκαρι. Ο Μάτος σέντραρε από τα δεξιά, ο Περέιρα έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας. Το ημίχρονο βρήκε τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους για την ισοφάριση. Στο 49΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Κουλούρη, η μπάλα κατέληξε στον Περέιρα αλλά ο Αργεντινός πέταξε την μπάλα άουτ σε άδεια εστία. Στο 64΄ η κεφαλιά του Μάτος πέρασε μόλις άουτ και στο 68΄, ύστερα από κεφαλιές των Μάτος και Μαλεζά η μπάλα κατέληξε στον Κουλούρη, το γυριστό σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πανιώνιου.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου και μοιραία γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής (86΄ Καθάριος), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68΄ Αντωνιάδης), Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ (81΄ Ενγκόγκ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς (69΄ Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης (46΄ Ροντρίγκες), Σάχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81΄ Αθανασιάδης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε