Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: Ισοπαλία στην πλατεία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν μάλλον φυσιολογικά ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την -εξ αναβολής- 1η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι στο α΄ μέρος οι “κυανέρυθροι”, προηγήθηκαν στο 43΄ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά η υπεροχή του “Αγιαξ της Ηπείρου” στο δεύτερο ημίχρονο καρποφόρησε χάρη σε έναν “κεραυνό” του Τζημόπουλου στο 79΄.

Ο Πανιώνιος έφτασε τους 22 βαθμούς κι έπιασε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 19 βαθμούς, φιγουράροντας στην έβδομη θέση.

Ο αγώνας:

O Πανιώνιος μπήκε στον αγώνα ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, το οποίο δεν προέκυψε στο 7′ με την καλή κεφαλιά του Κόρμπου. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μιχαήλ… απάντησε επίσης με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερη ευκαιρία στο 14′ με το πλασέ του Μπεν, φάση στην οποία ο Σκόνδρας έδιωξε με προβολή.Έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μέχρι που ο πρωταγωνιστής της μεταγραφικής περιόδου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, έδειξε το λόγο για τον οποίο έχει τόσους… μνηστήρες στο ελληνικό πρωτάθλημα… Στο 43′ τον βρήκε ο Μασούντ με εξαιρετική ασίστ στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και αυτός με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 56′, αλλά το πλασέ του Ανσαριφάρντ, έπειτα από πάσα του Φούντα, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Σταδιακά ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον έλεγχο του αγώνα κι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 79′, όταν ο Τζημόπουλος έπιασε ένα τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα  το οποίο βρήκε λίγο και στο κεφάλι του Οικονόμου, καταλήγοντας στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννιώτη.

Οι δύο ομάδες δεν έχασαν κάποια κλασική ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα κι έτσι το 1-1 “σφράγισε” τις προσπάθειες τους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68΄ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81΄ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (68΄ Γιάκος), Κούτρης, Μιχαήλ, Μαμπουλού (75΄ Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Ακόστα (62΄ Βιδάλ)

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε