Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανιώνιος: Το μήνυμα για την Εθνική ποδοσφαίρου και τους διεθνείς που αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος: Το μήνυμα για την Εθνική ποδοσφαίρου και τους διεθνείς που αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη
Eurokinissi

Η Εθνική ποδοσφαίρου έκανε την πρώτη της προπόνηση, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία και την αναμέτρηση με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έφερε και το ανάλογο ποστάρισμα από τον Πανιώνιο.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος καλωσόρισε την Εθνική ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ έκανε αναφορά και στους παίκτες -και μέλη- της Γαλανόλευκης που έχουν… κυανέρυθρες ρίζες!

“Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα την Εθνική μας ομάδα Ανδρών, η οποία προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας την επόμενη Τρίτη (21/11), στο πλαίσιο του Προκριματικού Γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η χαρά μας για την επιστροφή ορισμένων εκ των κορυφαίων εν ενεργεία Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο Στάδιο που αναδείχθηκαν και αγαπήθηκαν!

Υπό την παρουσία του Τάκη Φύσσα, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, προετοιμάζονται με τα γαλανόλευκα -μεταξύ άλλων- οι Γιώργος Μασούρας, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλλας, Ταξιάρχης Φούντας, Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Παπανικολάου” αναφέρει ο Ερασιτέχνης πανιώνιος στην ανάρτησή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις