Αθλητικά

Πανό για το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια: «Ισονομία και όχι κοροϊδία»

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική στη Euroleague στο ΣΕΦ, όπου και αναρτήθηκε πανό για την παραχώρηση του γηπέδου στους Πειραιώτες.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τοποθέτησαν ένα μεγάλο πανό στην κερκίδα, το οποίο και έγραφε τα εξής: «Το ΣΕΦ άμεσα στον Ολυμπιακό… Γήπεδο αποκλειστικά μπασκετικό. Ισονομία και όχι κοροϊδία».

Οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία τους να πάρουν στα “χέρια” τους το γήπεδο του Φαλήρου, όπως έχει συμβεί αντίστοιχα και με το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

EUROLEAGUE 2024-2025

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό “παρών” στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μπασκόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2