Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανό κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απο φιλοζωική οργάνωση

Πανό κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απο φιλοζωική οργάνωση
Reuters

Η Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παίζει την Κυριακή (08.05.2022) στην έδρα της Βερόνα. Το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022) όμως, μια ομάδα ακτιβιστών τα… έβαλε με τον Σουηδό επιθετικό, αναρτώντας πανό έξω από το “Μπεντεγκόντι”.

Πιο συγκεκριμένα, το πανό που εμφανίστηκε έξω από το γήπεδο της Βερόνα έγραφε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά».

Σε σημείωμα της, η φιλοζωική ένωση «CentoPerCento Animalisti» αναφέρει πως «… ο Ιμπραΐμοβιτς έλαβε άδειες για να σκοτώσει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει σε αποκλειστικό χώρο για τη δραστηριότητά του.

Το να σκοτώνει είναι η μεγαλύτερη απόλαυση, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης κυνηγός. Ο Ίμπρα είναι ένα υποκείμενο που σκοτώνει αισθανόμενα όντα για διασκέδαση, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να το θυμηθούν».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2021 ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε σκοτώσει ένα λιοντάρι στη Νότια Αφρική το 2014 και πως το μετέφερε -σαν… τρόπαιο- στο Μάλμε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις