Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Έκοψε τη χαρά των φιλοξενούμενων με γκολ στο 90+5′

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Έκοψε τη χαρά των φιλοξενούμενων με γκολ στο 90+5′
Eurokinissi

Ο Άρης “‘άγγιξε” το 4ο του “διπλό” στη Super League, αλλά ο Πανσερραϊκός του… έκοψε το “τρίποντο”, διαμορφώνοντας στις καθυστερήσεις το τελικό 1-1. Τρομερό γκολ σημείωσε ο Μορόν – Το αφιέρωσε στον δολοφονημένο, Άλκη Καμπανό.

Ο Πανσερραϊκό “σόκαρε” τον Άρη στις καθυστερήσεις (1-1) και πήρε το βαθμό που τον ανέβασε στην 8η θέση της βαθμολογίας της Super League (23 β.). Πισωγύρισμα για τους Θεσσαλονικείς, που έφτασαν τους 34 βαθμούς και βρίσκονται στο -7 από την τέταρτη θέση.

Ο Πανσερραϊκός έδειξε να μπαίνει με περισσότερη όρεξη στο ματς και προσπάθησε να γίνει επιθετικός, με τον Ουάρντα να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα του Άρη. Στο 12′ και μετά από σέντρα του Αιγύπτιου, ο Μπετανκόρ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στην αγκαλιά του Κουέστα. Δέκα λετά μετά, ο Ουάρντα κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής των Θεσσαλονικέων και ο Τόμας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ισπανό πορτιέρε, με απευθείας εκτέλεση.

Η πρώτη… αντίδραση των “κιτρίνων” ήρθε στο 24′ με την μπάλα να περνάει άουτ, σε σουτ του Σουλεϊμάνοφ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο ίδιος παίκτης πλάσαρε εν κινήσει μέσα από την περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χόβαν, στην κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων.

Ο Άρης ανέβασε… στροφές και ανέλαβε επιθετική πρωτοβουλία στη συνέχεια, κερδίζοντας μέτρα προς τα καρέ των γηπεδούχων και προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (52′), κατάφερε να φτάσει στο 0-1. Ο Λορέν Μορόν πήρε την μπάλα στην περιοχή, απέφυγε δυο αντιπάλους, την έφερε στο δεξί και την έστειλε στο “παραθυράκι” του Χοβάν! Ο Ισπανός επιθετικός αφιέρωσε αυτό το υπέροχο τέρμα στον δολοφονημένο φίλο της ομάδας, Άλκη Καμπανό, σηκώνοντας μια φανέλα με το όνομά του.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα (60′). Από μπαλιά που βγήκε από την άμυνα, ο Τομάς πήρε την κεφαλιά και πέρασε την μπάλα στον Μπετανκόρ, ο δεύτερος κατέβασε πλάσαρε συρτά με το δεξί, αλλά ο Κουέστα έπεσε και απέκρουσε!

Το ματς κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι τέλους, με τον Πανσερραϊκό να πιέζει για την ισοφάριση και να το πετυχαίνει στο 90+5! Ο Οικονόμου έβγαλε τη σέντρα, ο Άλεξιτς πήδηξε για την κεφαλιά και νίκησε τον Κουέστα, για το τελικό 1-1 και το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις