Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάντζας: «Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας στο λαό της ΑΕΚ»

Πάντζας: «Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας στο λαό της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ διά στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτου, ευχαρίστησε εχθες στον αγιασμό για το νέο γήπεδο -μεταξύ άλλων- και τον πιστό φίλο της ομάδας, Γιώργο Πάντζα, για τις προσπάθειες που έκανε για να πάρει η «Ενωση» οικοδομική άδεια.

Ο βουλευτής του Σύριζα βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρακολούθησε από κοντά, μαζί με τους 8.000 φίλους της ΑΕΚ, τον αγιασμό και ουσιαστικά την έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου. Ο Γιώργος Πάντζας μίλησε στο Αθηναϊκό ? Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων γι αυτές τις ιστορικές στιγμές:

«Επιτέλους ο κόσμος της ΑΕΚ, ο λαός της ΑΕΚ γυρίζει σπίτι του. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το λαό της ομάδας, την προσφυγιά, την φτωχολογιά και τις χαμένες πατρίδες. Επιτέλους τα καταφέραμε. Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας προς τον λαό της ΑΕΚ και ό,τι είπαμε έγινε. Κι έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Προχωράμε μπροστά και τώρα θέλουμε ένα πρωτάθλημα. Ελάτε όλοι μαζί να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι η φιλοσοφία της κυβέρνησης είναι να έχουν όλοι δικό τους γήπεδο.
«Είναι το πρώτο βήμα, όπως είπατε. Θέλουμε να βοηθήσουμε και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και όποιο μεγάλο ή μικρό σωματείο έχει ανάγκη γηπέδου αυτή την στιγμή. Η θέση και η φιλοσοφία μας είναι ότι όλοι και το όλοι με κεφαλαία, πρέπει να έχουν το γήπεδό τους»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε