Site icon NewsIT

ΠΑΟ… Τσάμπιονς Λιγκ – Ο Σισέ νίκησε την ΑΕΚ

25.05.2011 | 22:33
ΠΑΟ… Τσάμπιονς Λιγκ – Ο Σισέ νίκησε την ΑΕΚ

Η πρωτιά στα πλέι οφ... έμελλε να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με δυο γκολ του Σισέ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και κέρδισε την έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτη στο μίνι πρωτάθλημα τερμάτισε η Ένωση, αφού η νίκη του ΠΑΟΚ κάνει... αδιάφορο το αποτέλεσμα της ένστασης της. Δείτε τα γκολ.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Ιδανικό φινάλε…

Νοτιάς: Στηρίξτε τους “Supporters”

Φερέιρα: Το μέλλον μου το αποφασίζω εγώ

Γόντικας: Κάναμε αυτό που έπρεπε

Χιμένεθ: Πρόθεση μου είναι να παραμείνω – Αδαμίδης: Θα είναι προπονητής μας και του χρόνου

Σισέ: Είναι προτιμότερο να φύγω

Your browser does not support iframes.

Η ΑΕΚ είχε ένα πολύ καλό πρώτο 15λεπτό, κόντρα σε έναν υποτονικό Παναθηναϊκό, έχοντας την καλύτερη της φάση με τον Λαγό, στο 15′.

 
Οι πράσινοι από το 23′ ισορρόπησαν την αναμέτρηση, η ΑΕΚ έδειξε να οπισθοχωρεί και το “τριφύλλι” με μπροστάρδες τους Νίνη και Λέτο (ο Αργεντινός “χόρεψε” σε δυο περιπτώσεις την άμυνα των γηπεδούχων) δημιούργησε αρκετές καλές φάσεις, με πιο σημαντική αυτή του δοκαριού του Κατσουράνη στο 30′. Σε όλες τις φάσεις των φιλοξενούμενων, ο Σάχα είχε δηλώσει “παρων”.
 
Ο “δικέφαλος” μπήκε στην επανάληψη με την ίδια διάθεση που ξεκίνησε τον αγώνα, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία. Πάντως ο Παναθηναϊκός, σε μία φάση που έμοιαζε εύκολη για την άμυνα της Ένωσης, κατάφερε και άνοιξε το σκορ με τον Σισέ, στο 58′.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να κάνει κάποιες διορθωτικές αλλαγές στην συνέχεια (δεν είχε πολλές επιλογές αφού είχε αφήσει εκτός αποστολής τους Ντιόπ και Λεονάρντο). Το γκολ που πέτυχαν οι “πράσινοι” τους… σιγούρεψε τις κινήσεις τους, η είσοδος του Καραγκούνη βελτίωσε το κέντρο της ομάδας και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη τους στο 67′ με το δεύτερο γκολ του Σισέ.
 
Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε εικόνα… φιλικού και έτσι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 15 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση στην οποία θα μάθει τον αντίπαλό του σε αγώνες που θα γίνουν 26-27 Ιουλίου και 2-3 Αυγούστου.

Στις 18 Αυγούστου οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, για τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (οι “κιτρινόμαυροι” παίρνουν το πιο καλό από τα εισιτήρια).

 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Ματέος, Ντρπιτς, Νταντόμο, Γκέντσογλου (62’ Κλωναρίδης), Λαγός (78’ Γκερέιρο), Μάκος, Καφές (71’ Έντερ), Σκόκο, Μπαχά
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα (46’ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Λέτο, Νίνης (62’ Καραγκούνης), Σισέ
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 13 (9-5)
ΠΑΟΚ 12 (11-7)
ΑΕΚ 8 (6-6)
Ολυμπιακός Βόλου 6 (5-12)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version