Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας! “Αστακός” ο Βόλος

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας! “Αστακός” ο Βόλος

Όσο περνά ο χρόνος και πλησιάζει η ώρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” ο Βόλος μετατρέπεται σε μια… αστυνομοκρατούμενη πόλη, προκειμένου να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα και να τηρηθούν η τάξη και η ασφάλεια στην πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Αυτοκίνητα της Αστυνομίας παρακολουθούν και ελέγχουν την κατάσταση σε πάρα πολλά κεντρικά και μη σημεία του Βόλου, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, βρίσκονται σε νευραλγικά-κομβικά σημεία.

Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Φίλαθλοι των δυο φιναλίστ του τελικού, δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη στον Βόλο, αλλά δεν θα επιτραπεί, σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, να πλησιάσουν στο Στάδιο ή να κυκλοφορήσουν στον Βόλο, με εμφανή εμβλήματα της ομάδας που υποστηρίζουν.

Η Αστυνομία έχει αποφασίσει, η προσέγγιση φιλάθλων προς το “Πανθεσσαλικό” να γίνει, για μεν τους Θεσσαλονικείς από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, οι δε της Ένωσης από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε