Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE στο newsit.gr: Απόψε ο τελικός του Κυπέλλου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ συγκρούονται απόψε (20:30, COSMOTE Sports 1, newsit.gr) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου και θα τα δώσουν όλα γι’ αυτό τον στόχο. Ποια τα πλάνα των προπονητών.

Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του από την κατάκτηση του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γλύκος, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κρέσπο. Βαρέλα, Λέοβατς και Μάτος. Οι Σάκχοφ και Τσίμιροτ θα είναι το δίδυμο στον άξονα, ο Κάμπος (δεξιά) και ο Πέλκας (αριστερά) θα καλύψουν τα άκρα, ενω στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο τρίτος παίκτης του άξονα, με τον Κάνιας και τον Μπίσεσβαρ να διεκδικούν μία θέση.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να φτάσει στον Βόλο ο κύριος όγκος των περίπου 8.500 φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η πλειονότητά τους θα μετακινηθούν μαζικά από τη Θεσσαλονίκη, με ένα κομβόι περίπου 120 πούλμαν.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θέλει να επανάλαβει το περσινό κατόρθωμα της και να κατακτήσει εκ νέου το Κύπελλο. Οι “κιτρινόμαυροι” φτάνουν στον τελικό για 23η φορά στην ιστορία τους και θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου για 16η φορά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι. Στο κέντρο θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και Μάνταλο να κινούνται πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να φτάσει στον Βόλο και ο κύριος όγκος των 8.500 φίλων της ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε