Αθλητικά

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με… τακτική και πρόβλημα τον Πέλκα

Απέχουμε δυο 24ωρα από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας με μια απογευματινή προπόνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν επικεντρωμένη στην τακτική. Ο Βλάνταν Ίβιτς μέσα από ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας και τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας από τη γραμμή της επίθεσης προσπάθησε ν’ αναλύσει στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο μοναδικός παίκτης που δεν προπονήθηκε κανονικά ήταν ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του Γιώργο Τζαβέλλα στο ντέρμπι, ο έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και σήμερα χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερους πόνους και αυτό που θα μετρήσει είναι κυρίως το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, λόγω των πολλών προπονήσεων που έχει χάσει.

Το Σάβατο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα πρώτα 15′ της προπόνησης θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Η απόβαση των ερυθρόλευκων οπαδών στο Telekom Center με μηχανάκια και τρένα - Το pregame του μεγάλου τελικού της Euroleague
Τα βλέμματα όλων στο "T-Center" της Αθήνας για το κορυφαίο φετινό ματς της Euroleague - Το Newsit.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το pregame του τελικού του Final Four της Euroleague