Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο Τσίμιροτ θέλει… φουλ επίθεση!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Eπιθετικό ποδόσφαιρο θέλει ο Γκόιγκο Τσίμιροτ από τον ΠΑΟΚ. Ο άσος του «Δικέφαλου Αετού» μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και όχι μόνο.

Ο Βόσνιος μέσος, είναι κομβικός παίκτης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε τι είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί της ΑΕΛ: “Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, όπου ερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και τώρα έχουμε ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις μέρες για να είμαστε έτοιμοι και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τις ασίστ που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Προσπαθώ. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πιο σημαντικό ήταν να είμαστε πιο συμπαγείς και σωστοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Και σε αυτό το παιχνίδι προσπάθησα να περάσω την μπάλα στην επίθεση και να βοηθήσω την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι”.

Για τις πληροφορίες ότι έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: “Αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Όλοι εδώ με βοηθούν από την πρώτη στιγμή. Δουλεύουμε σαν οικογένεια και αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, δεν είναι στο μυαλό μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να είναι να παίξουμε σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε