Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης LIVE για τους ομίλους του Conference League

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης LIVE για τους ομίλους του Conference League
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη του στον 7ο όμιλο.

Μετά το φοβερό διπλό στην πρεμιέρα, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να μείνει μόνος του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας το φαβορί του ομίλου, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το Newsit.gr

Μετά τη νίκη στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας επί της Ελσίνκι με 3-2, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να κάνει το 2×2, πραγματοποιώντας παράλληλα άλμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το 2-2 στο ντέρμπι της Λεωφόρου, χάνοντας τη νίκη με γκολ στη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «αετοί» δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στην Bundesliga ενώ και η νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου, το 2-1 επί της Αμπερντίν, ήρθε μετά κόπων και βασάνων. Η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ, έπειτα από τη νίκη επί των Σκοτσέζων, δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει στα δυο ματς που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα. Τη «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ, ακολούθησε το Σάββατο (30/9) η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Αποτέλεσμα που κράτησε την Άιντραχτ στους 7 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές (1-4-1 με 4-5 τέρματα).

Για το αποψινό ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φιλίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών, ενώ οι Σάστρε, Νάσμπεργκ που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Απ’ την άλλη, ο Τοπμέλερ καλείται να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς των Σεμπάστιαν Ρόντε, Κρίστιαν Γιάκιτς ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φίλιπ Μαξ.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότσα (Ιταλία)

Βοηθοί: Αλμπέρτο Τεγκόνι, Τζιοβάνι Μπατσίνι (Ιταλία)

4ος: Αντρέα Κολόμπο (Ιταλία)

VAR: Μαουρίτσιο Μαριάνι (βοηθός ο Βαλέριο Μαρίνι) (Ιταλία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις