Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Μέσα Σαμάτα και Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Μέσα Σαμάτα και Βιεϊρίνια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αμπερντίν στο Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξανά στη διάθεσή του, τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Άλι Σαμάτα.

Μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, στον οποίο έλειπαν οι Βιεϊρίνια και Σαμάτα, ο ΠΑΟΚ στρέφεται στο Conference League, με τον Λουτσέσκου να έχει δύο ακόμη λύσεις για το ροτέισον της ομάδας του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δύο μέρες πριν την κρίσιμη μάχη με την Αμπερντίν στην Τούμπα και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του με στόχο να είναι πανέτοιμο και να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο. 07.11.2023Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν και πάλι με το τακτικό κομμάτι, δίνοντας έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Άλι Σαμάτα προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μπάμπα έμεινε μέσα για προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Την Τετάρτη (08.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μπάμπα , που θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του.Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν την δική τους συνέντευξη Τύπου στις 19:00 και θα προπονηθούν στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις