Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Γιάνκο – Στάσιμο του Περέιρα

Ο Σαϊντί Γιάνκο δεν θα φορέσει, όπως όλα δείχνουν, τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κοιτάζει αλλού ο Δικέφαλος του Βορρά για την ενίσχυση του στη θέση του δεξιού μπακ.

Η μεταγραφή του Σαϊντί Γιάνκο στον ΠΑΟΚ “κολλάει”. Ο «Δικέφαλος» τα έχει βρει με την Πόρτο για το δανεισμό του παίκτη, όχι όμως και με τον Ελβετό δεξιό μπακ χαφ, μιας και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και φαίνονται στον παίκτη λίγα τα 2 εκατομμύρια.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης, εξετάζοντας τις άλλες επιλογές που έχει στη λίστα του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Άντριαν Περέιρα, παραμένει στάσιμη, με τις δύο πλευρές να εξακολουθούν βρίσκονται σε συζητήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα