Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Απογοητευτικός πριν τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν “σφαλιάρα” στο Μπακού ακό την Καραμπάγκ και πλέον καλείται να ξεπεράσει αυτό το αποτέλεσμα και να ανασυνταχθεί, αφού στη… γωνία βρίσκεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Χωρίς πάθος, χωρίς θέληση, χωρίς καν να δεχθεί μια κίτρινη κάρτα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε φυσιολογικά στην έδρα της Καραμπάγκ με 2-0. Απέναντι σε μια ομάδα που στις πρώτες δυο αγωνιστικές της διοργάνωσης δέχτηκε επτά γκολ ο “δικέφαλος του Βορρά” δε σκόραρε και πέρα από λίγες περιπτώσεις δεν ήταν καν ανταγωνιστικός.

Η μεσαία γραμμή δε λειτούργησε καθόλου καλά και δημιουργικά, ενώ και οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον πάγκο (είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγές) δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Μοναδική εξαίρεση σε μια κακή βραδιά ήταν ο Μπίσεσβαρ, που με την είσοδο του στο ματς έδωσε ενέργεια και ορμή στον ΠΑΟΚ.

Το… καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε για την ομάδα του Ίβιτς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον “περίπατο” με την Αστάνα και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να… οργανωθούν και να παρουσιάσουν το καλύτερο τους πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Σίγουρα, οι συνθήκες ενός ντέρμπι είναι διαφορετικές και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να δουν το “δικέφαλο του Βορρά” να παρουσιάζεται… δυνατός μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε