Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, εκτός αποστολής Σβαμπ και Σάστρε

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, εκτός αποστολής Σβαμπ και Σάστρε
Intime.gr

Μια ακόμα απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα (05.03 / 20:30), για την 25η αγωνιστική στη Super League.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Ιωνικό επεφύλασσε ένα δυσάρεστο νέο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Γιάννης Κάργας γύρισε το πόδι του και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα (06.03) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Φυσικά, ο Έλληνας αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και λείπει με ειδική άδεια.

Τιμωρημένος για το ματς με τον Ιωνικό είναι ο Ζόαν Σάστρε που έχει συμπληρώσει κάρτες ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Νέλσον Ολιβέιρα, Νίκολας Κουαλιάτα (όλοι τους έκαναν ατομικό) και Γιάσμιν Κούρτιτς (ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Τόμας, Τζίμας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις