Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Εισαγγελική έρευνα για εμετικό σύνθημα κατά του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού

ΠΑΟΚ – Άρης: Εισαγγελική έρευνα για εμετικό σύνθημα κατά του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού
Intime.gr

Προκαταρκτική εξέταση για ένα εμετικό σύνθημα κατά του δολοφονημένου, Άλκη Καμπανού, που ακούστηκε στον πρόσφατο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, παρήγγειλε ο αθλητικός εισαγγελέας. Είχε προηγηθεί αναφορά της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. προς την αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με βάση το περιεχόμενο της αναφοράς, επρόκειτο για σύνθημα που φώναξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και -σύμφωνα με παράγοντες του Άρη- συνδεόταν με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παραγγελία, το αδίκημα που θα διερευνηθεί συνδέεται με την παρότρυνση, υποκίνηση και ενθάρρυνση στην τέλεση πράξεων βίας. Την έρευνα καλούνται να φέρουν εις πέρας αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας.

Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Θεσσαλονικης, ΠΑΟΚ- Άρη ακούστηκε από μερίδα οπαδών του “Δικεφάλου του Βορρά” το εμετικό σύνθημα: “Τον σκότωσα γιατί ήταν Αρειανός…”.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καταδικάζονταςτέτοιου είδους συνθήματα και ζητώντας “από τις διοικήσεις των ομάδων να απομονώσουν -επιτέλους- τους αλήτες από τα γήπεδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις