Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό
ΦΩΤΟ intime

“Καθαρός” από κορονοϊό είναι ΠΑΟΚ, καθώς όλα τεστ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αρνητικά και σήμερα (12/8) επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Σε διαδικασία προπόνησης, μετά την επιστροφή στη βάση του (10/8) από τη Μαγνησία και το ρεπό που είχε την Τρίτη (11/8), επέστρεψε σήμερα το απόγευμα (12/8), στη Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ. Πρακτική που συνοδεύτηκε και με θετικά νέα, καθώς αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν εκ νέου τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος του “δικεφάλου του Βορρά”.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο, λόγω των προβλημάτων τους. Εκτός προετοιμασίας παραμένουν τα δύο κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, έχοντας αμφότερα διαφορετικό πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο που θα επανακάμψουν κανονικά στο γήπεδο για τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Αύριο το μεσημέρι (14:30), επιπλέον, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκα Νινούα. Με την άφιξή του σε ελληνικό έδαφος ο 21χρονος Γεωργιανός μέσος θα επισημοποιήσει τη συμφωνία συνεργασίας στην οποία έχει καταλήξει, σε προφορικό επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις