Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Νέλσον Ολιβέιρα, δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Νέλσον Ολιβέιρα, δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (24/05, 20:30), αλλά ο Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει εκτός προπονήσεων και δύσκολα θα προλάβει πια να δώσει το “παρών”.

Ο Ολιβέιρα έμεινε στο γυμναστήριο στην προπόνηση της Πέμπτης (18/05) και πλέον θα πρέπει να δώσει “μάχη” με το χρόνο για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον περιμένει πάντως μέχρι τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προπόνηση της Τετάρτης (17.05) ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες σε δύο γκρουπ δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και στα τελειώματα μετά από συνδυαστικές ενέργειες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων.

Οι εξετάσεις του Ίβαν Νάσμπεργκ ήταν καθαρές. Ο Νόρβηγος στόπερ έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε τρέξιμο. Την Πέμπτη (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις