Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Διαδοχικές συσκέψεις Σαββίδη με Λουτσέσκου και διοίκηση

ΠΑΟΚ: Διαδοχικές συσκέψεις Σαββίδη με Λουτσέσκου και διοίκηση

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαδοχικές συσκέψεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρωτιά στον όμιλο του Conference League, ζητώντας του να την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση.

“Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας” του είπε χαρακτηριστικά, με τους δύο άντρες να συζητούν και για τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επικοινωνία και με τα στελέχη του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την περηφάνεια του για την εντυπωσιακή εκδρομή των φιλάθλων του Δικεφάλου χωρίς να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη. Ζήτησε ακόμα συνεχή προσπάθεια, ώστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες και να μεγαλώσει η συσπείρωση.

“Δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους” τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το προπονητικό κέντρο και τις εξελίξεις με τον Δήμο Θέρμης, ζητώντας να επισπευστούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το όλο θέμα να προχωρήσει άμεσα και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις