Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έφθασαν στη Θεσσαλονίκη οι «περιβόητες» αδερφές Λι

ΠΑΟΚ: Έφθασαν στη Θεσσαλονίκη οι «περιβόητες» αδερφές Λι
ΦΩΤΟ Intime

Οι δίδυμες αδερφές Λι Ντα και Λι Γιάε έφθασαν στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, παρά τις απαγορεύσεις στην πατρίδα τους.

Οι δύο διεθνείς Νοτιοκορεάτισσες κατηγορήθηκαν για bullying συμπαικτριών τους και εκδιώχθηκαν από την ομάδα τους, μετά και από μεγάλη κινητοποίηση των οπαδών της, ενώ η Ομοσπονδία βόλεϊ της πατρίδας τους, αρνήθηκε να συναινέσει στη μετεγγραφή τους στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Παρά τις αντιδράσεις στη Νότιο Κορέα όμως, ο ΠΑΟΚ πήρε το “OK” των διεθνών αρχών και ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή τους, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ.

Η ενημέρωση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη έφτασαν, το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, οι αδερφές Λι, για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Οι «δίδυμες» πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι Σεούλ-Θεσσαλονίκη, και έβαλαν τέλος στην αναμονή τόσο των φίλων του ΠΑΟΚ, όσο και των φανς των παικτριών.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις υποδέχτηκε ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος τις καλωσόρισε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις