Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Έκλεισε Μπουσαϊντί

Ο 29χρονος Τυνήσιος μπακ, Ανίς Μπουσαϊντί αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ και αναμένεται την Δευτέρα στην Γερμανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Μπουσαϊντί είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα, τις οποίες ωστόσο “πάγωσε” η ομάδα, ως μέσο πίεσης για να κάνει ο παίκτης τις κινήσεις αποδέσμευσής του από τη Σάλτσμπουργκ, στην οποία ανήκε από το 2008 και δεσμευόταν με τριετές συμβόλαιο.
 
Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε επιτυχημένη αφού ο παίκτης τα κατάφερε και έλυσε την συνεργασία του με την αυστριακή ομάδα και έτσι αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Γερμανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
 
Το ποσό που υπολογίζεται ότι δαπάνησε για την απόκτηση του Τυνήσιου είναι γύρω στα 250-300 χιλιάδες ευρώ. Χρήματα που άλλωστε είχε θέσει ως ταβάνι ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή δεξιού οπισθοφύλακα ενώ τόσα θα έπαιρνε ο Βερόν του χρόνου αν έμενε στην ομάδα.
 
Ο Μπουσαϊντί, που θεωρείται επιθετικός μπακ, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού πέρυσι, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητές του, δηλώνοντας μάλιστα διατεθειμένος να δοκιμαστεί για έξι μήνες ως δανεικός.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Guardian: Τρία τα τηλεφωνήματα Τραμπ σε Ινφαντίνο για να «σβηστεί» η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν στο Μουντιάλ – Όλο το παρασκήνιο
Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι είχε γίνει εσφαλμένη εφαρμογή του VAR μέσω βίντεο και όταν ο Τραμπ πήρε τηλέφωνο τον Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της FIFA του είπε ότι η κάρτα βρισκόταν ήδη υπό εξέταση από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA
Ο Τραμπ και ο Ινφαντίνο