Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο φάκελος της UEFA με την καταγγελία της Αμπερντίν για ρατσιστική συμπεριφορά στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο φάκελος της UEFA με την καταγγελία της Αμπερντίν για ρατσιστική συμπεριφορά στην Τούμπα
Eurokinissi

Στο… κενό έπεσαν όσα ισχυρίστηκε η Αμπερντίν. Από την έρευνα της UEFA δεν προέκυψε κάποια απόδειξη για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος παίκτη της ομάδας, στην έδρα του ΠΑΟΚ.

«Καθαρός» ο ΠΑΟΚ, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της Αμπερντίν στην UEFAγια ρατσιστική επίθεση στον Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα (09.11.2023), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

«Υπήρξε έρευνα και τα πειθαρχικά όργανα έκλεισαν τελικά την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Record Sport.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο ΠΑΟΚ πήρε θέση εκφράζοντας την αντίθεσή του στις κατηγορίες της σκοτσέζικης ομάδας τις οποίες χαρακτηρίζει προϊόν φαντασίας.

«Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης. Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου», αναφέρει στην επίσημη θέση του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις