Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: «Χρέος μας να προστατέψουμε το σπίτι μας» αναφέρουν σε ανακοίνωση οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: «Χρέος μας να προστατέψουμε το σπίτι μας» αναφέρουν σε ανακοίνωση οι Θεσσαλονικείς
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Conference League και προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ελσίνκι (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport 4), προκειμένου να έχει την στήριξή τους και στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας, στο φινάλε των ομίλων του Conference League και επιθυμεί να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά, ώστε να είναι και πάλι όλοι μαζί στο πρώτο ματς για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ποδοσφαιρική Ευρώπη τη φετινή σεζόν δεν έχει αποθεώσει μόνο την ομάδα για τα αγωνιστικά επιτεύγματά της. Έχει αποθεώσει και τον κόσμο του “Δικεφάλου”, για την απίθανη ατμόσφαιρα της Τούμπας και τις εκδρομές του σε όλη την Ευρώπη. Αυτά τα μαγικά βράδια που ζήσαμε μέχρι σήμερα στο Conference League, θέλουμε όλοι να συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε και στα νοκ άουτ.

Είναι λοιπόν χρέος μας να προστατέψουμε το σπίτι μας και να διασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων μας στις μεγάλες βραδιές που θα έρθουν την άνοιξη. Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά! Σας περιμένουμε…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις