Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπίσεσβαρ – Έρχεται την Παρασκευή ο Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπίσεσβαρ – Έρχεται την Παρασκευή ο Νάρεϊ
Intime.gr

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε από την Ολλανδία έπειτα από τα… γεννητούρια της συζύγου του και ήταν το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο 35χρονος Μπίσεσβαρ (έγινε για τέταρτη φορά πατέρας) συναντήθηκε και πάλι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους – παλιούς και νέους – συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, καθώς ξεκίνησε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, αφού αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν θεραπείες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λούκας Τέιλορ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, τέλος, συνέχισε την αποκατάστασή του.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Παρασκευή (15/07) στις 19:00, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό σε προπονητική φιλική αναμέτρηση στη Νέα Μεσημβρία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την ίδια ημέρα, οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν στην πόλη τους τον Κάλεντ Νάρεϊ. ΠΑΟΚ και Φορτούνα τα… βρήκαν για τον 27χρονο Γερμανό εξτρέμ και ο παίκτης αναμένεται να περάσει αύριο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στον “δικέφαλο του Βορρά”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις