Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Πέλκας – Ενοχλήσεις ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Πέλκας – Ενοχλήσεις ο Λάμπρου
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε δυσχερή θέση για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα play off της Superleague και την έξοδο στο Champions League, όμως είναι αναγκασμένος να “παλέψει” μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να έχει στα επόμενα ματς, τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση, μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Λάζαρος Λάμπρου ένιωσε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το έναυσμα για την αντεπίθεσή του πριν το φινάλε της σεζόν, αλλά κόλλησε στο μηδέν και πλέον αναζητά κυρίως τα ψυχικά αποθέματα για ν’ανακάμψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Ο Δικέφαλος για δεύτερο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του κι έχασε άλλους δύο βαθμούς που θα προσπαθήσει να τους πάρει πίσω στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η προπόνηση της Πέμπτης (09.07) είχε χαρακτήρα αποφόρτισης και διαχείρισης λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Ο Λάζαρος Λάμπρου αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και θα συνεχίσει ν’ανεβάζει ρυθμούς με στόχο να προλάβει τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Την Παρασκευή (10.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονήθει στις 10.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις