Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επιβεβαιώνεται για Φερέιρα από Παλμέιρας

Φερέιρα ΠΑΟΚ
Intime.gr

Μπορεί ο Άμπελ Φερέιρα να μην επιβεβαίωσε τη… φυγή του από τον ΠΑΟΚ, αλλά η… είδηση ήρθε από την πλευρά της Παλμειρας.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, αφού ο Άμπελ Φερέιρα φαίνεται πως έχει αποδεχτεί την πρόταση της Παλμέιρας και θα συνεχίσει στη Βραζιλία την καριέρα του. Καθήκοντα προπονητή στο “δικέφαλο του Βορρά” θα αναλάβει ο υπεύθυνος της Κ19 των Θεσσαλονικέων, Πάμπλο Γκαρσία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει από την Ισπανία χωρίς τον Άμπελ Φερέιρα (ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί με επιτελείο συνεργατών του στην Κ19 βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο όπου θα συναντήσει το απόγευμα σήμερα την αποστολή που θα έλθει με πτήση απευθείας από τη Γρανάδα).

Click4more: ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει άμεσα τον “δικέφαλο του Βορρά”

Η συμφωνία πώλησης του Πορτογάλου τεχνικού στην Παλμέιρας δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι που… ανάγκασε τον Φερέιρα να μην “ανοίξει τα χαρτιά” του μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα.

Η… είδηση όμως ήρθε από την πλευρά της Παλμέιρας. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας επιβεβαίωσε -στην ουσία- την πρόσληψη του Άμπελ Φερέιρα.

Click4more: Βαθμολογία UEFA: Στην 17η θέση μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ! Ξεφεύγει η Σερβία

«Είναι ένας νέος προπονητής, είναι 41 ετών, έκανε καλή δουλειά στη Μπράγκα και τώρα ήταν στον ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να τον βοηθάω γιατί το πιο σημαντικό πράγμα, είναι ο σύλλογος», ανέφερε ο Αντρέι Λόπες μετά το ματς της Παλμέιρας με την Μπραγκαντίνο, τα ξημερώματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις