Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Κρμέντσικ, επαφές με Κροβίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Κρμέντσικ, επαφές με Κροβίνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δραστήριος τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τον Δικέφαλο του Βορρά να προσπαθεί να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές.

Η πρώτη είναι αυτή του Μίχαελ Κρμέντσικ, με τον Τσέχο επιθετικό να αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (4/1), προκειμένου να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κρέμτσικ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες, με τη μορφή του δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και οψιόν αγοράς.

Ο Τσέχος, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προχωρά στην απόκτησή του, ώστε να λύσει το πρόβλημα της ομάδας του στο «εύκολο» γκολ.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές και με τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς. Ο Κροάτης αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από την Μπενφίκα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να διακόψει τον δανεισμό του.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», ο 25χρονος μέσος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Premier League και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ως δανεικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις