Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντελίνο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντελίνο Βιεϊρίνια
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας και στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα, όπου και θα αντιμετωπίσει το Βόλο στην τελευταία αγωνιστική της Super League 1, πριν τα play off, με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Αντετλίνο Βιεϊρίνια να είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Ολιβέιρα και Βιεϊρίνια επανήλθαν από τραυματισμούς και προπονούνται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, να τους υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της ομάδας στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τελειώματα και δίτερμα.Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα, ο Γιάννης Κάργας δούλεψε ατομικά σε υψηλή ένταση και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις