Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Φευγάτοι» με ειδική άδεια Μπίσεσβαρ και Ζαμπά – Πρόβλημα με Βαρέλα ενόψει ντέρμπι

ΠΑΟΚ: «Φευγάτοι» με ειδική άδεια Μπίσεσβαρ και Ζαμπά – Πρόβλημα με Βαρέλα ενόψει ντέρμπι
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ έδωσε την άδεια σε Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά να μεταβούν στις πατρίδες τους, αφού για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Άδεια για προσωπικούς λόγους πήρε από τον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ώστε να μεταβεί στην Ολλανδία, ενώ ο Λέο Ζαμπά προτιμήθηκε να επιστρέψει στην Βραζιλία, ώστε να τον παρακολουθήσει ο γιατρός του -λόγω του τραυματισμού του στο πόδι- και να μεταφέρει τις εξελίξεις στους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά».

Θυμίζουμε πως αμφότεροι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν δείχνει πως του υπολογίζει. Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα (17/12) τόσο ο Ροντρίγκο Σοάρες, όσο και το Φερνάντο Βαρέλα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Λέο Ζαμπά επέστρεψε από τη Βραζιλία όπου είχε μεταβεί για μια σειρά εξετάσεων σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πόδι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί ξανά στην πατρίδα του προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του γιατρού Ζοακίμ Μπράβα και την καθοδήγηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου.

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» φαίνεται πως ο Ροντρίγκο δύσκολα θα προλάβει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ ανησυχία προκάλεσαν και οι ενοχλήσεις του Βαρέλα:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Τούμπας, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League Interwetten 20202-21.

Η προπόνηση της Πέμπτης (17.12) ήταν ουσιαστικά η πιο δυνατή της εβδομάδας. Όλες οι ασκήσεις διεξήχθησαν σε υψηλή ένταση, με το ξεκίνημα να περιλαμβάνει δρομικές, rondo αλλά και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε αυξημένο τέμπο, ενώ στο φινάλε είχαμε μίνι δίτερμα σε δύο γήπεδα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε στο γυμναστήριο. Η κατάσταση του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις