Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Φευγάτος” ο Ροντρίγκες – Είναι πολλά τα… λεφτά!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η υπόθεση της μετεγγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατάσαραϊ είναι το θέμα των ημερών στον ΠΑΟΚ. Ποια τα δεδομένα…

Κρίσιμες φαίνεται πως είναι οι επόμενες ώρες, όσον αφορά το μέλλον του Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Γαλατάσαραϊ. Οι επαφές των δυο ομάδων συνεχίζονται, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο deal.

Σε αυτή την υπόθεση, η Γαλατάσαραϊ έχει για… σύμμαχο της τον Ροντρίγκες, που φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των Τούρκων για συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές του θα ξεπεράσουν το ένα εκατ. ευρώ!

Ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του και αποκλείστηκε από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Λεβαδειακό, κάνοντας σαφές στον Βλάνταν Ίβιτς πως το μυαλό του είναι… μακρυά από τον ΠΑΟΚ. Την τελική απόφαση παντως θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Τούρκοι πρόσφεραν αρχικά 2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, όμως στη συνέχεια ανέβασαν την προσφορά τους στα 4, από τα οποία τα 3,2 θα πήγαιναν στα ταμεία των “ασπρόμαυρων” και τα υπόλοιπα στους μάνατζερ. Η ελληνική ομάδα πάντως ζητάει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε