Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η αναβολή της αγωνιστικής άλλαξε το πρόγραμμα

ΠΑΟΚ: Η αναβολή της αγωνιστικής άλλαξε το πρόγραμμα

Η αναβολή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, άλλαξε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν αναχώρησε για το Βόλο, όπου θα αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα στο Πανθεσσαλικό, ακυρώνοντας το ραντεβού των μελών της ομάδας στο Makedonia Palace

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρωί άπαντες ξύπνησαν σε mood παραμονής αγώνα. Πήγαν στη Νέα Μεσημβρία, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό και μόλις τελείωσε η προπόνηση έμαθαν ότι τα δεδομένα άλλαξαν.

Η λίγκα αποφάσισε αναβολή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να ακυρώνουν το ραντεβού τους στο Makedonia Palace για να ταξιδέψουν για Βόλο.

.Η προπόνηση του Σαββάτου (06.05) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα και τις στατικές φάσεις, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.

Την Κυριακή (07.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και θα περιμένει να μάθει πότε θα αγωνιστεί κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις