Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ η επιστροφή! Μακ και Πέλκας τελείωσαν τον Αστέρα!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Επειτα από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ -που είχε για κορυφαίους τους σκόρερ του Μακ και Πέλκα- τελείωσε με χαμόγελα το ματς. Επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τούμπα για την 24η αγωνιστκή.

Το live του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες είχαν πολλά νεύρα… Στο δεύτερο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς… ξύπνησαν έπειτα από ολιγόλπετο ύπνο και καθάρισαν το παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος είχε την κυκλοφορία της μπάλας στην αρχή της αναμέτρησης και στο 17′ άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα. Η φάση ξεκίνησε από τον Μυστακίδη και έπειτα από συνεργασία με τον Κίτσιου, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή. Η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Αστέρα, έφτασε στον Πέλκα και αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Μπαντή και έκανε το 1-0.

Eurokinissi

Πάντως, μετά το γκολ του “Δικέφαλου” οι Αρκάδες ανέβαζαν σταθερά την απόδοσή τους, αλλά ανέβαιναν και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, που οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Τούντορ είχε ρίξει πολύ το ρυθμό της στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, γεγονός που ενόχλησε και τον Κροάτη προπονητή, ο οποίος έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του. Οι φωνές του προπονητή… έπιασαν τόπο. Ο ΠΑΟΚ που πιεζόταν πολύ από τον Αστέρα, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Λυτρωτικό, καθώς το 2-0 έβαλε “φρένο” στην καλή διάθεση των Αρκάδων.

Eurokinissi

Στο 77′ ο Μακ που πήρε την μπάλα -έπειτα από την κάθετη πάσα του Κάτσε- και δεν έχασε στο τετ α τετ με τον Μπαντή. Ο Σλοβάκος λίγο μετά είχε και άλλη ευκαιρία για γκολ. Στο 83′ πέρασε τον Σανκαρέ και σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι… Ο Πέλκας και Μακ ήταν οι καλύτεροι παίκτες του ΠΑΟΚ και πήραν την ομάδα πάνω τους έχοντας έκαστος από ένα καλό ημίχρονο.


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):
Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου (62’ Κάτσε), Λέοβατς (82’ Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Αντόνις (72’ Τζιόλης), Πέλκας, Μυστακίδης, Μακ

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): 
Μπαντής, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ντουντού (46’ Μούκαμ), Δημούτσος, Χαμντανί, Λούι (80’ Φούντας), Μάσα (62’ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε