Δευτέρα, 3 Ιουν.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η μεταφορά του τροπαίου από τα γραφεία της Super League στην Αθήνα, στην Τούμπα και τα χέρια του αρχηγού Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Η μεταφορά του τροπαίου από τα γραφεία της Super League στην Αθήνα, στην Τούμπα και τα χέρια του αρχηγού Βιεϊρίνια
Eurokinissi

Η Super League μας “αποκάλυψε” το ταξίδι που έκανε το τρόπαιο του πρωταθλήματος, από τα γραφεία της διοργανώτριας, στην κατάμεστη Τούμπα, προκειμένου να υψωθεί από τα χέρια του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε μία κατάμεστη Τούμπα, σε κερκίδες αλλά και αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20.05) η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος της Super League της σεζόν 2023/24 στον ΠΑΟΚ.

Ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ήταν αυτός ο οποίος έδωσε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να το σηκώνει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και μπροστά σε περισσότερους από 40.000 φίλους της ομάδας.

Μια ημέρα μετά, η Super League παρουσίασε με ένα ανεπανάληπτο video το ταξίδι του τροπαίου με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να φτάσει στα χέρια των νέων πρωταθλητών Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Από το αρχηγείο της Super League, στο γήπεδο της Τούμπας” αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, στο λογαριασμό του συνεταιρισμού στο Instagram.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις