Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η νέα πρόταση στον Βιεϊρίνια και το “πόκερ” με την Μπεσίκτας για Άκπομ και Λάριν

ΠΑΟΚ: Η νέα πρόταση στον Βιεϊρίνια και το “πόκερ” με την Μπεσίκτας για Άκπομ και Λάριν
ΦΩΤΟ intime

Νέα πρόταση στον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε ο ΠΑΟΚ, με τα λεφτά πάντως να είναι… μειωμένα σε σχέση με την πρώτη που δεν έγινε δεκτή από τον Πορτογάλο. Την ίδια στιγμή οι διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ συνεχίζονται, με το όνομα του Κάιλ Λάριν να έχει πέσει στο… τραπέζι χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για έμψυχο αντάλλαγμα που προτίθενται να δώσουν οι Τούρκοι. 

Προταση για συμβόλαιο διάρκεια 1+1 ετών έκανε ο ΠΑΟΚ στον Βιεϊρίνια, με αποδοχές 450.000 ευρώ και αυτόματη ανανέωση αν αγωνιστεί στο 70% των ματς της σεζόν. Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόταση του “δικέφαλου του Βορρά”, που είχε κατατεθεί πριν την έναρξη των play off και δεν είχε γίνει δεκτή από τον Πορτογάλο, ήταν ίδιας χρονικής διάρκειας αλλά με αποδοχές στο 1 εκατ. ευρώ. 

Η κακή πορεία της ομάδας στη συνέχεια φαίνεται πως έκανε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αλλάξουν… πλεύση πάνω στο ζήτημα και πλέον η παραμονή του Βιεϊρίνια μοιάζει δύσκολη. 

Την ίδια στιγμη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον Τσούμπα Άκπομ, με τη συμφωνία να έχει “κολλήσει” στο ποσοστό μεταπώλησης καθώς ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ζητάει 30-40%, ενώ οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι το 20%. Μέσα σε όλα εμφανίστηκε και το όνομα του Κάιλ Λάριν στο προσκήνιο. 

Ο Καναδός επιθετικός της Μπεσίκτας, που στο παρελθόν έχει ακουστεί ξανά για τον ΠΑΟΚ, επαναφέρθηκε στην τουρκική επικαιρότητα ως στόχος των “ασπρόμαυρων”. Δεν έχει ξεκαθαριστεί βέβαια αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον ή αν η Μπεσίκτας έφερε το όνομα στο… τραπέζι ώστε να ρίξει το κόστος της μετεγγραφής του Άκπομ παραχωρώντας τον Καναδό ως έμψυχο αντάλλαγμα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις