Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» στην Ολλανδία με «φάπες» στον Σφιντέρφσκι και Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» στην Ολλανδία με «φάπες» στον Σφιντέρφσκι και Αουγκούστο
ΦΩΤΟ Intime

Τη πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Στην Ολλανδία έφτασε σήμερα (12/7) ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο Άπελντοορν, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μαζί με την ομάδα βρίσκεται ο τραυματίας Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ στην πρώτη προπόνηση ο Ράτσβαν Λουτσέσκου είδε τους Καγκάβα, Περέιρα και Βιεϊρίνια να ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Δεκτός με πειράγματα έγινε εν τω μεταξύ ο Κάρολ Σφιντέρφσκι, που μαζί με τον Ίνγκι ϊνγκασον ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί από το αεροδρόμια Μακεδονία για Γερμανία κι από εκεί μετέβη οδικώς στο Άπελντοορν. Μετά από λίγη ξεκούραση στο ξενοδοχείο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο πήραν τα ποδήλατά τους και πήγαν στο γήπεδο, όπου έπιασαν δουλειά.

Η πρώτη προπόνηση πέρα από την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε σε δύο γκρουπ. Το ένα ασχολήθηκε με το τακτικό κομμάτι, ενώ το αλλά με αυτοματισμούς που συνδυάστηκαν με τελειώματα.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Κάρολ Σφιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα στην Ολλανδία. Ο πρώτος έμεινε το απόγευμα στο ξενοδοχείο για θεραπεία, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Περέιρα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επέστρεψε από την Ολυμπιακή Ομάδα της Βραζιλίας λόγω μυϊκού τραυματισμού στον τετρακέφαλο που θα τον κρατούσε εκτός διοργάνωσης. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Για την Τρίτη (13.07) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 11:00 και στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Εικόνες από την πρώτη ημέρα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις