Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ ικανός για όλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο “δικέφαλος” βορρά διέλυσε αυτόν την Αθήνας και πάει στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης” με στόχο την υπεράσπιση της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν είναι τόσο οι τρεις βαθμοί αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση τους. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επιβλήθηκε πλήρως της ΑΕΚ και καθάρισε το υποτιθέμενο ντέρμπι από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια.
 
Οι λόγοι για να χαμογελάει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πολλοί. Η ομάδα του δείχνει να έχει κρατήσει τον σκληρό χαρακτήρα της στην άμυνα, ενώ παράλληλα έχει γίνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσα επιθετικά. Ο Σαλπιγγίδης βρίσκει τον καλό του εαυτό και συνεργάζεται άψογα με τον Αθανασιάδη, ενώ ο Βιεϊρίνια συνεχίζει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.
 
Την ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το πιο δυνατό κρας τεστ για να αποδείξει αν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι “ασπρόμαυροι” κοντράρονται με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και έχουν ως στόχο να μείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να προηγείται το ματς με την Ρούμπιν για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η αναμέτρηση της Κυριακής είναι από αυτές που δείχνουν το πως θα εξελιχθεί η σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε